En jaksa enää päivitellä "aiempia päivityksiä", joten laitan nämä höpötykset ihan omina kirjoituksina. Siis tästä lähtien. Että älköös ihmetelkö.

 


Uutta osaa kurkkimassa? No siitä tulinkin kertomaan. Osa ei ole vielä valmis, mutta voiton puolella ollaan. Pidän huomisen lomaa ihan vain sitä varten.

No ei nyt sentään. Huominen on kyllä lomaa ja suunnittelin, että voisin yrittää vääntää tuon osan silloin valmiiksi. Kuvia pitää ottaa jonkin verran, mutta ne saan nappaistua (toivottavasti) nopeasti. Tekstikin on valmiiksi suunnilleen puoliksi.

Osan tekemiseen on mennyt tosiaan kauan, anteeksi siitä. En tiedä oikeastaan miksi. Pitääkö selitellä? No selitellään silti.
Simssin ulkopuolinen elämäni (tai sen tapainen) on vienyt tavallista enemmän aikaa elämän tehtävältäni. Plus että minulla on oikeasti ollut vaikeaa keksiä mitä tarinaan tulee. Tai osittain. Osa tapahtumista oli selvillä jo kauan sitten, osa on oikeastaan vieläkin hämärän peitossa. Pitää vähän improvisoida huomenna...


Niille lukijoille, jotka eivät ole odotteluun kyllästyneinä kironneet Ala-Tuuheloita alimpaan helvettiin ja viskanneet konettaan ikkunasta/seinään, palkinnoksi kuva (jippii!):



Luomisen tuskaa :-D
Onnea sille, joka keksii kuka kuvassa on. Kuva ei ole seuraavassa osassa, mutta samasta tilanteesta on muita kuvia. Näätte sitten...

Olenpas käyttänyt vähän hymiöitä. Höpötys loppuu tähän, ja suunnittelen osaa tai jotain. Tai valmistaudun henkisesti sen suunnitteluun...


***