Mutta ei kuvatutoriaalia, vaan jotain ihan muuta. Nimittäin townie-tutoriaali. Eli ohjeet siihen, miten tehdä townieita. :)

Katso täältä:
Tee-se-itse: towniet!

Ainakin simssiliini toivoi tuota, toivottavasti siitä on iloa muillekin :)

 

***


Vanhat asiat ovat edelleen voimassa (pätkät lainattu vanhoista etusivuhöpötyksistä):


Bannerit:

Olisiko jollain tarvetta bannerille? Tai siis, että voisin tehdä sellaisia :)



Suunnilleen tuon kokoisia. Kuva pitäisi tietenkin antaa minulle ja jotain muuta infoa, jos sellaista on. Siis tyyliin fontti tai värimaailma tai sellaista. Tai sitten voin vain matkia tyyliä ulkoasusta tms.
Mutta ilmoitelkaa vaikka tähän alle, jos on kiinnostusta...

Nämä ovat tekeleitäni:




(joku taisi unohtua :--P)

HUOM! Valkoiset reunat eivät kuulu bannereihin, ne ovat vain osa tätä ulkoasua. Voit katsoa vaikka sivupalkista "normaalit" versiot ;)



Linkkivinkit:

Tuli tässä mieleen, että onko teillä jotain linkkivinkkejä jaettavaksi? Siis jotain sims-aiheisia sivuja :)
Saa olla kivoja latauspaikkoja (siis jotain blogeja lähinnä) tai jotain muuta. Tietenkään niitä, jotka löytyvät jo linkkilistaltani, ei kannata kertoa ;D

Minä olen tykästynyt sivustoon nimeltä Fuck Yeah Sims Meme. Siellä on hauskoja huomioita Simsistä, kuvia ja kertomuksia. Lähinnä kolmosesta, mutta myös kakkosesta ja joskus jopa ykkösestä! Sivusto on englanninkielinen, mutta ei se mikään älyttömän haastava ole kielellisesti. Ja jos englanti ei suju, niin mikäs olisi sen parempi keino harjoitella? (no on niitä varmaan parempiakin tapoja...)
Mutta vaikka se on englanniksi, niin kannattaa katsoa! ;)

No niin laittakaas alle kivoja Sims-aiheisia sivustoja! :)


***


Ja joo, osasta tietty väliaikatietoa, melkein pääsi unohtumaan... :D
Eli kirjoitusta on jonkin verran, kuvia ei vieläkään. Ehkä kuvailen viikonloppuna, jos on aikaa. Meillä pitäisi olla tutorien järjestämää toimintaa silloin, en tiedä meneekö siihen ihan koko viikonloppu :)



***