HUOM! Uudistuksen jälkeen ulkoasu on tietenkin aivan räjähtänyt, ja sivupalkkien kaikki linkit eivät toimi. Eikä niitä pysty vielä korjaamaan (tai jos pystyy niin en osaa). Olkaa kärsivällisiä, korjailen linkit ja ulkoasun, kun se on mahdollista :)

***

Pientä väliaikatiedotusta taas!
Eli seuraavan osan kirjoitus etenee ihan jees kaikista kiireistäni huolimatta. Noin puolet on valmiina. Seuraavat osat tulevat menemään näin:

Osa 62: pääperheen osa, Jesse teineilee, lähtee yliopistoon ja sen jälkeen aikahyppy tyttöjen teini-ikään.
Osa 63: todennäköisesti osa Jessen yliopistoelämästä
Osa 64: tytöt teineinä, noin puolivälissä yliopistoon

Osan 64 lopussa olisi sitten se perijä-äänestys tyttöjen välillä. Jesse ei ole mukana ikäero-ongelmien vuoksi :P Ja minulla on Jesseä varten suunnitelmia, jotka eivät välttämättä perijälle sopisi...

Mutta, kuten olen aiemmin puhunut, myös tämän sukupolven perijänvaihdoksen ohessa olisi vaihto-oppilashässäkkä. Tarinaa seuranneille tuttu juttu: Hannan tytär Roosahan lähti vaihtoon LC Iloliemeen ja Iloliemien kuopus Jenna tuli tilalle. Eli sama homma olisi luvassa taas.

Anna sinä simisi minulle ja minä annan omani sinulle :)

Minulta seikkailuun lähtee toinen tytöistä; se, joka ei voita perijä-äänestystä. Tämä vaihtohomma edellyttää tietenkin, että sinulla on tarina (mieluiten vähän Alismainen; ei täysin realistinen ja selkeästi tarina) ja simisi ovat sen ikäisiä, että ovat lähdössä yliopistoon/aikuistumassa suunnilleen maalis-huhtikuussa. Jälkimmäinen ehto on tietenkin tärkeämpi, ettei tule ongelmia aikataulujen kanssa puolin ja toisin ;)

Vaihdon jälkeen kummassakin tarinassa vaihto-oppilas saisi jokseenkin näkyvän roolin edes muutamassa osassa ja vilahtaisi mukana silloin tällöin. Ja vaihto-oppilas jäisi pysyvästi vaihtopaikkaan. 

Ja miten se vaihto teknisesti tapahtuu? Yksinkertaisesti näin: avaat Simpen, etsit valitun simin ja tallennat tiedostoon. Sen jälkeen muokkailet Body Shopissa (otat pois liiat ladatut [hiukset, meikit yms joita minulla ei välttämättä ole pelissäni]), zippaat simin ja lähetät minulle mailissa tai laitat zipin jonnekin (esim. Mediafireen tai Dropboxiin) ladattavaksi. Tarkempia ohjeita (kuvallisena) ja Simpen latauslinkki esim. täältä :)
Ja zippauksesta yms. voi kysyä apua minulta. Kuten foxmanic ohjeissaan sanoo, prosessi on helpompi kuin miltä kuulostaa :)

Eli, jos olet kiinnostunut, laita viestiä kommenttina tähän artikkeliin tai vieraskirjaan. Jos ilmoittautujia on useampia, suoritan arvonnan.

Sanokaa, jos unohdin mainita jotain tärkeää.

Ps. Tätä ideaa saa matkia :)