Väliaikatietoja taas! Nyt olen ollut todella reipas tarinan suhteen ja olen saanut seuraavan Jesse-osan jo kokonaan kuvattua! Tekstikin on suunnilleen 90 prosenttisesti valmis, joten sinänsä voisin melko piankin laittaa osan tänne. Todennäköisesti kuitenkin menee kesäkuun ensimmäiselle viikolle. (Miten hirveä peli-into iskeekin juuri silloin kun pitäisi tehdä kaikkea muuta...)

Perijä-äänestykseen on tullut kivasti ääniä, ja tällä hetkellä molemmissa äänestyksissä on selkeä johtoasema (mikä tilanne on, voitte käydä itse täällä katsomassa. En laita tulosta tähän, jos joku haluaa elää jännityksessä ;)), mutta mitä vain voi vielä tapahtua, koska äänestysaikaa on vielä viikko jäljellä! Jos et ole vielä ääntäsi laittanut, mene ihmeessä äänestämään suosikkejasi!

Arvoin kuitenkin vaihto-oppilaan ja arpaonnia suosi nyt mel.iä ja LC Pohjasuota. (Esaias olisi siis tulossa perijäni kaveriksi, katso täältä infoa.) Asiaa ei kuitenkaan ole lyöty lukkoon ennen kuin mel. vahvistaa osallistumisensa :) Ilmoittelen tässä, jos tulee muutoksia asiaan.

Hyvää kesänalkua kaikille!

​Ne joilla on koulua vielä, koettakaa jaksaa! (Minunkin pitäisi olla nyt lukemassa ruåtsin kokeeseen...)

amanda-ja-susanna2.png

Hihii, Amanda sai kokeilla uusia lataamiani hiuksia ja ne sopivat aika hyvin :)