Vastailin nyt osan 58 kommentteihin :)
Tai tähän mennessä tulleisiin, toivottavasti tulisi vielä pari lisää :)

Hirveä peli-into olisi päällä, mutta pelikone on Suomessa ja minä Saksassa :D Lauantaina olisi mahdollista päästä laittamaan peli käyntiin.
Innostuksissani kirjoitin seuraavan osan lähes valmiiksi. Näillä näkymin siinä oli noin 70 kuvaa. Kuvia on jonkin verran, mutta loputkin tulevat aika sutjakasti, kun teksti on jo valmiina. Uusia tontteja pitää lavastaa tosin jonkin verran. Pitää katsoa, jos tuon yhden löytäisi ladattavana jostain...

Mutta ainakin tällä hetkellä intoa riittää, joten osat ilmestynevät jatkossa tiheämpään tahtiin :)
Yritän koota myös sen 3-vuotis extraosan mahdollisimman pian, eihän se ole vasta kuin puoli vuotta myöhässä... :')

 

***
 

21.8.2012:
Pientä sepustusta tähän väliin. Vastailin osan 57 kommentteihin. Vihdoin ja viimein, Xaldinkin toivotti kommentissaan hyvää vappua... Ja Kiinnostunut voi mennä tarkistamaan, mistä löytyy ladattu jota hän on useaan kertaan kysellyt :)

Näemmä tuo otsikkokuva on liian kapea :P
Mutta se on joka tapauksessa väliaikainen.
Sukupuukin on ollut tarkoitus päivittää ties kuinka kauan, mutta teen sen vaikka viikonloppuna :P

Seuraava osa 59 on ihan perusosa, jossa kerrotaan Romeon ja pääperheen elämästä. Osa 60 olisi näillä näkymin toinen (ja viimeinen) Robin-osa. Sitten jatkuisi taas ties kuinka monta osaa pääperheen tarinaa.

Vastailen uusimman osan kommentteihin mahdollisimman pian, ja lueskelen muiden tarinoita. Ensi viikosta eteenpäin pääsen jo paremmin mukaan sims-juttuihin, kun menen takaisin opiskelupaikkakunnalle :)

No ei tässä nyt muuta :)
 

***