Eli vihdoin sain uuden osan valmiiksi. Maanantaina siis piti jo edistyä, mutta silloin huomasin tallentaneeni osan päälle. Eli teksti oli hävinnyt, ja jouduin kirjoittamaan sen kokonaan alusta. Kuvien määrä mystisesti väheni ja muitakin pieniä muutoksia tuli, mutta toivon, että sain kaiken tähdellisen mukaan toiseenkin versioon.

Sen myötä paasaankin taas varmuuskopioista. Ottakaa varmuuskopioita osistanne, tallentakaa kahteen paikkaan (laittakaa osa vaikka sähköpostilla itsellenne). Ja ottakaa varsinkin varmuuskopioita pelistänne. Tuon osan menettäminen ketutti jo niin, että voin vain kuvitella, miltä tuntuisi menettää koko peli. 8 gigan muistitikun pitäisi riittää, ja vaikka siitä joutuu jonkun parikymppiä pulittamaan, niin se on halpa hinta, kun miettii tunteja ja vaivaa mikä on käytetty ladattujen etsimiseen, purkamiseen ja lajitteluun, itse pelaamiseen käytetystä ajasta puhumattakaan! Ei pidä koskaan ajatella, että "ei se vahinko omalle kohdalle satu" ;)

Luennointi loppuu!

Osa siis jatkaa siitä mihin edellisessä jäätiin. Osassa on roima aikahyppy, älkää säikähtäkö. Pitää kuitenkin liikkua eteenpäin, eikä jumittaa paikoillaan.

Edellisessä kirjoituksessa laitoin jo jatkosuunnitelmia, laitetaan ne nyt uudestaan:
 
Osa 60 - pääperheosa (tämä siis joka tänään ilmestyi)
Osa 61 - Robin-osa
Osa 62 - pääperheosa
Osa 63 - pääperheosa (lopussa perijä-äänestys ja vaihto-oppilaiden vaihto)
Osa 64 - yliopistossa...
 
Muutokset ovat mahdollisia! Lisäksi mietin, olisiko mahdollista toteuttaa jonkinlainen miniosa (n. 30-40 kuvaa) Jennasta :) Katsotaan, jos keksin jotain kivaa. Ja johonkin noista väleistä saattaa tulla osa Jessestä, en ole vielä varma, mihin väliin lykin sen.
 
Plus yritän sen 3-vuotis extraosan joskus tehdä. Ja taloesittelyn!
 
Ja HUOM!
Tämän osan jälkeen tulee reilun kolmen viikon päivitystauko, jonka aikana en todennäköisesti lue edes kommentteja. En ainakaan vastaile tms. Ja seuraavaa osaakin alan valmistella sen jälkeen. 
 
Kiitos mielenkiinnosta, saanko esitellä...
 
 
***