Eli ei taaskaan mitään ihmeellistä. Pari juttua, toinen liittyy tarinaan ja toinen sivuun yleensä.


1:
Osa 41 on ihan hyvällä mallilla, ja suunnittelen jo tulevia osia. Kuten jo aiemmin mainitsin, osa 42 käsittelee Paulan ja/tai Lassin kuulumisia. Lassin osuus on jo suunniteltu, mutta Paulan osaksi en ole keksinyt mitään kovin ihmeellistä.
Joten, jos sinä, siis juuri sinä, keksit jotain hienoa, niin kerro! Siis joku melko yksinkertainen juttu, esim. Paula osallistuu soittokilpailuun tmv.
Minulla ei ole mitään ideoita, joten jos olet alusta asti miettinyt, että Paulan pitäisi ruveta astronautiksi, niin kerro se nyt! Parhaan idean keksijän (tai keksijät, jos yhdistänkin muutaman idean) nimi tietenkin mainitaan ko. osan yhteydessä.
Osasta on tarkoitus tulla suht lyhyt, eli sellaiset 50-60 kuvaa. Ja toista lasta olen jo suunnitellut, joten sitä ei tarvitse mainita ;)

Eli saatte mahdollisuuden vaikuttaa tarinaan :)

(Ja muistutan taas vaihto-oppilasohjelmastani...)

 

2:
Cbox.
Eli... Cboxia saa toki käyttää, mutta toivoisin, että sitä käytettäisiin lähinnä uusien osien mainostukseen ja muuhun sellaisiin terveisiin. Linkitystä voi toki kysellä Cboxissa :)
Kysymykset ja muut asiat, joihin odotetaan pitempää vastausta, kannattaa laittaa jonkin osan kommentteihin. Varsinkin ladattujen kyseleminen tai osan tapahtumien kyseleminen kannattaa laittaa ko. osan kommentteihin.
Random-asioita voi kysellä ihan missä osassa vain, saan kuitenkin ilmoituksen kaikista kommenteista. Kunhan vain muistat missä osassa käyt tarkastamassa vastauksen.

Tämä lähinnä siksi, että Cboxiin on vaikeaa vastata selkeästi ja laittaa monia linkkejä tmv, jos tarpeellista. En osaa vastata kovin lyhyesti mihinkään. Viestit myös katoavat siitä suht nopeasti.
Ja cbox-viesteistä ei tosiaan tule ilmoitusta, enkä useinkaan tajua katsoa boxia... Kommentit ovat varmin vaihtoehto, jos haluat että huomaan viestin :)

Lyhyesti:
Cboxiin asioita, joihin ei toivota vastausta.
Osien kommentteihin asiat, joihin halutaan vastaus. (Mieluiten Simsiin, tarinaan tai nettisivuihin liittyviä kysymyksiä...)

Ymmärretty?


***