15.10.2012
Taas päivitystä! Kaikki kuvat on nyt otettu, ja pyrin tänä iltana muokkailemaan ne. Jos vielä innostun niin laitan osan vielä tänne. Mutta kyllä se tällä viikolla tulee torstai-iltana viimeistään, jos kone ei possahda (puun koputus).

Kirjoittelen jo sitä seuraavaa osaa :) Nykyään tykkään kirjoittaa osan enemmän tai vähemmän valmiiksi ennen kuvaamista.

Tässä on vähän suunnitelmiani tulevista osista:
Osa 60 - pääperheosa
Osa 61 - Robin-osa
Osa 62 - pääperheosa
Osa 63 - pääperheosa (lopussa perijä-äänestys ja vaihto-oppilaiden vaihto)
Osa 64 - yliopistossa...

Muutokset ovat mahdollisia! Lisäksi mietin, olisiko mahdollista toteuttaa jonkinlainen miniosa (n. 30-40 kuvaa) Jennan elämästä. Sitä en osaa sijoittaa tuonne :P

Ps. vastasin vihdoin kommentteihin :)


***
 

8.10.2012
Päivitystä tarinan etenemisen suhteen. Olen nyt kirjoittanut osan valmiiksi. Kuvia olisi tulossa 74, joista suurin osa on jo otettu. Eli enää olisi otettavana reilu 20 kuvaa, ja kaikkien kuvien muokkaus vielä. Jonkun verran pitää tehdä lavastusta, joka vie pikkuisen aikaa. Mutta voin melkein luvata, että osa tulee ulos 18.10 mennessä. Ellei kone räjähdä tai jotain muuta yllättävää tapahdu. Mutta odotelkaas hetkonen... :)

 

***
 

30.9.2012
Pakolliset tarinanetenemistiedotteet alkuun. Eli olen kirjoittanut osan noin puoleen väliin. Kuvia ei ole vielä yhtäkään. Yritän kuitenkin saada osan ulos seuraavan 20 päivän aikana, koska sen jälkeen tulee 3 viikon tauko.
Ja vaikka joskus olen muuta höpöttänyt, niin seuraavassa osassa seurataan Romeon ja kumppaneiden elämää.


Postauksen aiheeseen sitten. Etsin peliini koulupuku-defaulteja. Modista ei löytynyt sopivia, ja olin jo epätoivoinen. Mutta sitten muutaman mutkan kautta päädyin tällaiselle sivustolle: Sims 2 Default Database!

Siellä on defaulteja joka lähtöön, ja löysin myös sopivat koulupuku-defaultit. Defaulteja vaatteille ja hiuksille siis.

Eli tämä on siis vain tuon sivun mainostusta ;)
Kannattaa katsella sivu läpi, jos jotkut Maxisin vaatteet eivät silmää miellytä. Tuolta voi löytyä kivoja korvaavia. Ja VOI löytyä. koska jokaiselle vaatteelle ei tietenkään ole korvaavaa.

Mutta jee. Olin vain niin tyytyväinen löydettyäni tuon sivun, että piti tulla jakamaan se tänne. Nyt purkamaan ladattuja Downloads-kansioon...