Näkyvin uusista jutuista on varmaan uusi ulkoasu. Otsikkokuva ja taustaväri ovat edelleen sama, mutta otsikkokuvan on tarkoitus vaihtua jossain vaiheessa. Sitten kun menen taas pelaamaan pääperheellä, niin nappaan jonkun. Myös taustaväri (siis tuo turkoosi) on menossa vaihtoon jossain vaiheessa.
Uusi sivulaatikko, jossa kerrotaan uusimmasta osasta! Eli esikatselukuva, joka on tällä kertaa osan ensimmäinen kuva. En keksinyt parempaakaan. Katsotaan jatkossa, käytänkö aina ekaa kuvaa vai jotakin muuta. Tekstin pätkä on osan ensimmäisen kuvan alta.

Kaksi sivulaatikkoa poistin: Arkiston ja Kirjoittaja saivat kenkää. Käytän harvoin arkistoa ja omat tietoni olivat täyttä kökköä. :D

Toivottavasti ulkoasu ei ole järkytys, joka saa teidät häipymään sivuilta saman tien. Vanha on vielä tallessa, ja saatan ottaa sen vielä joskus käyttöön :)


Toinen uusi juttu on tietenkin uusi osa. Varmaan yllätys, kun ensin mainostin tuota uutta sivulaatikkoa...
Tämä osa kertoo Ramista, viimeistä kertaa. Minulla ei ollut suurta inspiraatiota tämän osan suhteen. Suunnitelmani Ramin suhteen olivat muutenkin vähän kehnot. Enkä nytkään keksinyt mitään kunnollista lyhyttä osaa varten. Lyhyehkö osa siis on, kuvia on 64.
Olen enemmän lyhyempien osien ystävä. Niin lukijana kuin kirjoittajanakin. Joten yritän jatkossa pitää osat lyhyempinä. Tuo kuusikymmentä on minusta aika sopiva :)

Toivottavasti osa kiinnostaa tuon parjauksen jälkeen :--D

>> Osa 47: "Rami, osa II" <<


Osa 48 on myös aika valmis. Jos en laita sitä tänne viikonloppuna, niin ensi viikon alussa. Se on kuitenkin tulossa. Laittakaa sitä ennen kommenttia osaan 47.


Vaihto-oppilasjuttuun myös uutta infoa. Koska halukkaita on niin paljon, enkä osaa valita, suunnitttelin arpovani "voittajan". Eli sen jonka simin nappaan tarinaani. Kuulostaako kauhealta?
Haluaisin myös jotain konkreettista tietoa simeistä, jotka olisivat vaihto-oppilasehdokkaita. Jos niiden simien syntymää vielä odotellaan, niin laittakaa tietoa kun sitä on.
Ja mikä on tilanne? Selviääkö vaihto-oppilas perijä-äänestyksen jälkeen? Vai oletko jo päättänyt kuka saa kunnian rikastuttaa Alisten elämää? Vai mitkä ovat suunnitelmat?


Varmuuskopiot! Ottakaa niitä, hyvät ihmiset, niin peli ei mene hukkaan. Varmuuskopiointi on helppoa, eikä vie älyttömästi aikaa.
Tylsää lukea eri tarinoissa, kun peli on mennyt sekaisin tai kone possahtanut, ja sitten tarina päättyy. Jos on varmuuskopiot, ei tarvitse aloittaa ainakaan aivan alusta.
Ja miten ne otetaan, kun se on kerran niin helppoa? Täällä on selkeä ohje. Tosin toisin kuin ohjeessa, kehotan laittamaan varmuuskopiot ulkoiselle kovalevylle tai muistitikulle. Silloin ne ovat turvassa, vaikka kone pamahtaisi.
Käsi ylös kuka on ottanut varmuuskopiot pelistään viime aikoina!


***