// päivitys: eipä ollut aikaa laittaa osaa eilen, mutta tänään pitäisi olla ; )

 

------

 

... Ai ette arvaa? No olen kuulkaa vastannut vihdoin ja viimein edellisen osan kommentteihin : )))))) Ei mennytkään kuin yli kuukausi : D Jotenkin se vaan jäi, kun edes tajunnut, että osan ilmestymisestäkin on jo niin paljon aikaa : D

Mutta nyt voi tosiaan käydä katsomassa kauniit vastaukseni.

Eikö kukaan oikeasti katso Madventuresia? Tai sitten kukaan ei ollut vain tajunnut Rikun ja Tuomaksen olevan viittauksia ko. sarjaan tai kukaan ei vaan viitsinyt kommentoida : D
Yodan ja Tähtien sodan mainitsivat sentään useimmat : )

Enkä nyt sano, että kaikista löydetyistä viittauksista pitäisi ilmoittaa kommenteissa tai että olisi jotenkin tyhmä jos ei tajuaisi viittauksia ; )

 

Sitten (ehkä) iloisempia uutisia. Osa 56: "Robin, osa I" on valmis. En kuitenkaan taida tänään julkaista osaa. Viikonloppukin menee kivasti pelinkehityskilpailun kanssa, mutta jos sen ohessa on aikaa niin laitan osan tänne. Muuten menee maanantaille.

Kuvia osassa on tasan 70. Meinasin aluksi laittaa jokusen tähän postaukseen, mutta laiskuus iski (plus en osannut päättää, mitkä olisin valinnut)

 

Robin-osan jälkeen pelailen taas Radolan projektia eteenpäin, sitten on taas Alisten vuoro. Romeo-osaa olen kirjoitellut jo vähän ja osan tapahtumat ovat pääpiirteittäin selvillä. Saa nähdä, milloin on aikaa kuvailla ; )