Tällä sivulla kerron jotain viisasta ja vähemmän viisasta itsestäni. Kommenteissa voitte kysyä lisää, jos jokin jäi vaivaamaan.


Yun
- syntynyt -89

Olen pelannut Sims-pelejä vuodesta 2003. Tai jotain sinne päin. Silloinhan cd-asemassa pyöri tietty Sims "1". Kakkoseen tutustuin vuonna 2005, mutta omaksi pelin hankin vasta myöhemmin. Taisi olla 2006. Pelailin pitkään vain omaksi ilokseni, enkä oikein liikkunut "Sims-piireissä" eli peliin liittyvillä nettisivuilla ja foorumeilla. Ladattuja pelissäni oli kuitenkin. Niin oli ollut jo ykkösessä.

Tätä tarinaa aloin kirjoittaa keväällä 2009. Minulla ei ollut kummoista ideaa. Halusin vain kirjoittaa jotain. Totta puhuakseni en ollut lukenut montaakaan Sims-tarinaa. En seurannut ainuttakaan. Tiesin vain pääpiirteittäin, miten tarinoita tyypillisesti kirjoitettiin. Miten kuvat oli tapana asetella, millaista kieltä simit puhuivat...
Alku oli tosiaan aikamoista opettelua. Kommentteja tuli muutamia per osa, mutta ei se haitannut. Kirjoittaminen on aina ollut hauskaa, eikä osien tekeminen ole ollut pakkopullaa. Tarina on kuitenkin kehittynyt.

Pidän kirjoittamisesta yleensä. Tai ainakin jos saan kirjoittaa mitä huvittaa. Esseet ja muut asiatekstit tuottavat hankaluuksia. Fiktion kirjoittaminen on kivaa.