Uusi osa ja muuta huttua. Muut hutut ensin.


Puhuinkin edellisessä kirjoituksessani cboxista. Sitä saa siis edelleen käyttää, mutta siihen jätettyihin viesteihin minun on suht hankala vastata. Cboxiin siis sellaisia viestejä, joihin ei toivota vastausta. Ainakaan mitään monivirkkeisiä pohdintoja. Suunnilleen niin, että kysymyksiä, joihin voi vastata kyllä tai ei ;)
Sen sijaan tein vieraskirjan, johon voi pitempiä kysymyksiä laitella. Vieraskirjassa on vielä ohjeet :)
Linkki löytyy cboxin päältä ja tästä.


Muokkailin sivupalkkia muutenkin. Kaikkia osia en enää listaa, vain viisi uusinta. Vanhemmat on siirretty omalle sivulleen (siellä on itse asiassa kaikki osat, myös uusimmat :D)
Linkki osien sivulle löytyy sivupalkista, viiden uusimman alta.


Tein tauluja! Eli SimPEllä tein recoloreita yhdestä Maxis-taulusta. Käytin itse ottamiani kuvia :)
Alkup. kuvat ovat nähtävillä täällä.
Aion todennäköisesti latailla kuvat Modthesimsiin, jossa käyttäjätunnukseni Tjohtaja.







Osa kuvista on vähän kökön näköisiä... Tuo alimmassa kuvassa oleva sininen taulu on siis se alkup. taulu. Se on kai Yöelämästä tullut.


Seuraavaksi aion tehdä Lassin ja Paulan osat. Paulasta ei enempiä osia sen jälkeen tule, mutta Paula saattaa vierailla muissa osissa. En ole vielä päättänyt.
Lassista on tulossa vielä toinen osa sitten myöhemmin. Ja silloin niitä alien-lapsia. Tai yksi nyt ainakin, katsotaan nyt... Mutta tekeillä olevassa osassa Lassi on vielä yliopistolla ja no ... mitä siellä tapahtuu jää nähtäväksi.


Tätä osaa tehdessäni materiaalia kertyi aika paljon, ja lopulta kuvia oli 150... Aivan liian pitkä, joten halkaisin osan kahtia. Kuvien määrä väheni tietenkin kirjoittaessa (niin käy aina, kun otan varmuuden vuoksi liikaa kuvia).
Nyt olisi kuitenkin luvassa kaksi osaa, joissa kummassakin on reilut 60 kuvaa. Ja pääjuonta siis molemmat. Osa 41 tänään ja osa 42 sunnuntaina tai alkuviikosta. Ettei tule ähkyä. Päivitän neljäkakkosen linkin aikanaan tähän, joten siitä ei tule erikseen ilmoitusta ;)


>>Osa 41: "Lapsellisuuksia"<<

>>Osa 42: "Neuvoja"<<


Kommenttia molempiin, kun on jotain kommentoitavaa ja kirjoitelkaa vieraskirjaan jotain jos siltä tuntuu.


>>Vanhat etusivuhöpötykset koottu tänne<<
 

***