ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT 29.5.2011. KIITOS KAIKISTA ÄÄNISTÄ!


Töttöröö! Kuka saakaan kannettavakseen perijän tittelin? Kuka saa edustaa Alisten seitsemättä sukupolvea? Äänestä ja vaikuta!

Tällä kertaa en kerro etukäteen ehdokkaiden (elämän)tavoitteita tai muita tietoja. Ne eivät vaikuta pelaamiseeni, joten en halua niiden vaikuttavan äänestykseen. En välttämättä tee romantiikka-simistä sitoutumiskammoista tai perhetavoitteisesta suurperheen tavoittelijaa. Jos joku haluaa, kerron tavoitteet ja muut tiedot sitten jälkikäteen.

Äänestäkää siis sen perusteella, mitä olette tarinassa nähneet. Kuka on mielenkiintoisin? Kenen geenien haluatte periytyvän tuleville perijöille?

Tälläkin kertaa äänestetään pisteytystavalla. Eli antakaa pisteitä jokaiselle ehdokkaalle.
Kolme sille, josta pidätte eniten. Kaksi seuraavalle ja kolmannelle yksi.
Esim. ehdokkaalle X 3 pistettä, ehdokas Y saa 2 pistettä ja Z 1 pisteen.
Jos et anna pisteitä kaikille, ääntäsi ei oteta huomioon.

Voittaja on se joka saa eniten pisteitä. En itse äänestä tai vaikuta tulokseen millään tavalla.
Äänestys päättyy on sunnuntaina 29.5.2011 klo 23.59 asti. Sen jälkeen tulleita kommentteja ei lasketa tulokseen. Ja ainoastaan tähän kirjoitukseen tulleet äänestyskommentit lasketaan. Eli älä äänestä muissa kirjoituksissa, osissa tai vieraskirjassa!

Huom!
Perijä pääsee pääosaan osassa 52. Eli seuraava Aada-osa on jo ennalta suunniteltu. Yliopistossa siis aloitetaan puhtaalta pöydältä. Esim. Aada-juonikuvio ei jatku enää yliopistossa, voitti kuka tahansa ;)
Olen suunnitellut jokaiselle omat juonikuvionsa, jos perijän pesti sattuu kohdalle. Tylsää perijää ei siis ole luvassa, kävi miten kävi :D


Ehdokkaiden kuvat (kaikki ovat kuvissa aikuisia):

Romeo

Stailattuna


Ilman maskeja yms.


***


Robin

Stailattuna


Ilman maskeja, meikkejä yms.


***

 


Roosa

Stailattuna


Ilman maskeja, meikkejä yms.


***


Laittakaa siis jokaiselle pisteitä (3, 2 ja 1)
Voitte halutessanne laskea pisteitä muiden kommenteista. Tai miten minä voisin sitä estääkään? Laitan tuloksesta etusivupostauksen, jossa voittaja selviää. Joten jännityksessä elävät saavat siten tietää tuloksen :)

Ääniä saa perustella, mutta se ei ole pakollista. Perusteluilla ei tietenkään ole vaikutusta tulokseen. Tai voi olla, jos joku lukee perusteluja ja tekee sen perusteella päätöksensä. ;D

Äänestyksen kakkonen tai kolmonen lähtee sitten vaihto-oppilaaksi toiseen legacyyn. Laitan linkkiä tulosten julkistuksen yhteydessä.

Äänestys alkakoon!


ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT 29.5.2011. KIITOS KAIKISTA ÄÄNISTÄ!



***