Anteeksi karkea kielenkäyttöni!
Naurattaa vain, kun jo edellisen osan piti ilmestyä myöhemmin muuttohässäköiden vuoksi... No, nyt olisi tulossa jo toinen osa sen jälkeen :D
Seuraavassa voi mennä pitkään tai sitten ei. Ainakaan se ei ehdi ilmestyä ennen opiskeluiden alkua. Ja en sitten tiedä, vievätkö ne paljonkin vapaa-aikaa. Mutta sen näkee sitten. Laitan kuitenkin väliaikatiedotusta ja jonkinlaisia kuvia, kun sellaisia tulee.


Jotkut varmaan lukivat ärsyttävää tilitystäni kuvaruutukaappausohjelmani toimimattomuudesta. Ei ole onnistanut vieläkään. Nyt ilmestyvän osan kuvan on otettu Frapsilla. Tai suurin osa, muutamat talokuvat ovat ikivanhoja, ja sen kyllä huomaa... Lähinnä naapuritaloista yms, jotka eivät ole nykyään ihan samanlaisia kuin ennen...
En valita siis enempää, ei huolta. Tai en valita tuosta aiheesta ;D


Sukupuuta pitäisi taas päivittää. Siihen pitäisi olla aikaa, vaikka osa viivästyisikin.
Linkkilistallani on muuten muutama uusi tarina ja sivukin, joten katselkaapas siihen suuntaan, jos kerkiätte.


Ai niin! Linkkilistasta tulikin mieleeni sellainen juttu... Olisiko jollain tarvetta bannerille? Tai siis, että voisin tehdä sellaisia :)



Suunnilleen tuon kokoisia. Kuva pitäisi tietenkin antaa minulle ja jotain muuta infoa, jos sellaista on. Siis tyyliin fontti tai värimaailma tai sellaista. Tai sitten voin vain matkia tyyliä ulkoasusta tms.
Mutta ilmoitelkaa vaikka tähän alle, jos on kiinnostusta...



Osakin on olemassa =D

>> Osa 54: "Juhlahumua" <<


***