EDIT: Tämä kirjoitus siirrettiin uusimmaksi, kun aprillipäivä meni jo. Jaa mikä aprillipäivä? Tämä! :>


Jeejee. Eli ensin siitä vaihto-oppilasjutusta. Lukijat, jotka eivät ole asiasta kiinnostuneita, repivät varmaan hiuksiaan. "AARGH! Sanakin vielä siitä ja lopetan lukemisen!!1" : D
Koettakaa kestää :>


Vapaaehtoisia on nyt aika kivasti :)

Vapaaehtoiset:
simssiliini
inu56
Jade Essence
Sadepäivä
Innna

(Sanokaa, jos kuuluisitte listaan tai haluatte pois listalta. Nuo nimet nappasin muutaman kirjoituksen kommentista. Jos olet ilmoittaunut esim. osan kommenteissa, olen tod.näk. unohtanut laittaa ylös ;>)



Minulla ei tässä sukupolvessa ole tosiaan kuin yksi ylimääräinen sim. Ja se, kuka se on, selviää perijä-äänestyksen myötä.
Eli sinänsä tarvitsen vain yhden vaihto-oppilaan.

Mutta.
Minulla on tietenkin kasoittain toisen tai kolmannen tai neljännen polven ei-perijöitä. Eli siis esim. Kerttulin jälkeläisiä tai Tessan jne. Voisin luopua niistäkin :)
Tietenkään niitä simejä ei ole nähty tarinassa, mutta olen kuitenkin pelaillut niillä enemmän tai vähemmän. Voisin kirjoitella mukaan jonkinlaisen biografian, jotta simillä on jotain luonnetta ynnä muuta.

Voin kyllä ottaa muutaman vaihto-oppilaan peliini, mutten mitään armeijaa : D
Eli joillekin antaisin oman simini, mutten tarvitse takaisin simiä.

Vai haluatteko mieluummin antaa simejä minulle kuin ottaa niitä minulta?
Simien vaihto olisi sitten lopullista. Ainakin minun on tarkoitus tehdä siitä vaihto-oppilaasta pysyvä osa ei-perijäosia. Eli minulle annettua vaihdokkia ei saisi takaisin. Tietenkin se voi vierailla synnyintarinassaan ja tuoda terveisiä uudesta asuinpaikastaan jne. Koska minähän saan vain kopion siitä simistä. Alkuperäinen pysyy omassa pelissään. Mutta simin oikea kotipaikka olisi Alisten luona :)
Ja minä en tosiaan halua antamaani simiä takaisin. Kunhan pidätte hyvää huolta :'-->


Aikataulusta
Tällä hetkellä kirjoittelen siis Ramin ja Lassin viimeisiä osia. Ne ovat suht valmiita. Kuvia on kuitenkin ottamatta ja teksti on vaiheessa. Rami osaan tarvitsen vielä joitakin kohtauksia. Siis en ole suunnitellut sitä aivan loppuun. Mutta ne osat tulevat aikanaan.

Sen jälkeen olisi tulossa kaksi-kolme osaa teini-ikäisistä Romeosta, Robinista ja Roosasta. Ja sitten mentäisiin yliopistoon. Ja se, kenet he siellä tapaavat, on teistä kiinni. :)

Ramin ja Lassin osiin menee ehkä viikko. Teiniosien julkaisusta en osaa sanoa, mutta suunnitelmat ovat melko valmiita. Yliopistoon mennään varmaan toukokuussa. Ajoittuuko jonkun tarina samoihin aikoihin?
Jos et ehdi mukaan tässä sukupolvessa, ei hätää! Aion varmaankin ottaa lisää vaihto-oppilaita sitten kun Hannan lapsenlapset ovat menossa yliopistoon... ;>
Ja saa tätä ideaa tietty matkia... Eli omat vaihto-oppilasohjelmat pystyyn vaan!


Ohjeet peliin syntyneiden repimiseksi ulos pelistä löytyvät sivupalkin linkkilistalta, kohdasta Muut sivut ja Digital Devils. ;)


Öö, ja sitten kevyempää matskua, eli spoilauskuvia tulevista osista. :)



Tuon vihreän haalarin sivusauma on aika hyvin kohdillaan :'-->
Blondi on pikkusiskoni tekemä Tuksu-sim XD








Eli siis Lassi-osasta kaksi ylintä ja Ramin seikkailusta kaksi alinta. Spoilauskuvani ovat aina niin ihkuja. :> Muut kuvat kertoisivat liikaa ja nuo eivät kerro oikein mitään :'--D


Eli kuka on vielä kiinnostunut vaihto-oppilasjutusta? Sim minulle, sim sinulle ;>


***