Ei mitään ihmeellistä ilmoitettavaa. Lähinnä tällainen jeejee-elossa-ollaan-ja-osa-edistyy-postaus ;D

Seuraavaksi on siis ilmestymässä Aada-osa, jossa Aada kertoo kuulumisiaan. Osa on kuvattu suunnilleen puoliksi, ja olen muokkaillut suurimman osan jo otetuista kuvista. Teksti on melkein valmis. Osa ilmestynee siis ensi viikolla.

Aada-osan jälkeen lähdetäänkin uuden perijän, Romeon, kanssa yliopistoon. Jos tämän hetkiset suunnitelmat pitävät, tarina alkaa Romeon kolmannesta opiskeluvuodesta. Silloin Robin on ensimmäistä vuotta yliopistossa. Mutta suunnitelmat saattavat muuttua, koska en ole kuvannut tai kirjoittanut osaa lainkaan.

Olen kuitenkin heittänyt simit yliopistoon, ja tässä kuvat:



Romeo näyttää aika samalta kuin teininä. En jaksanut edes hiuksia vaihtaa, kun nuo olivat ihan hyvät :--D
Ehkä sitten joskus...




Robin muutti meikkityyliään ja hiuksiaan. Tästä kuvakulmasta nätti, mutta jostain suunnasta katsottuna nenä on outo... Se on varmasti Turkalta periytynyt! ;--D


Ja kukas vielä? Vaihto-oppilaamme tietenkin!
Roosa siis lähti opiskelemaan ulkomaille/toiselle paikkakunnalle/toiseen ulottuvuuteen, ja tilalle tuli Jenna Iloliemi:



Tosin ehdin jo muokata Jennaa uudemman kerran, sekä hiukset että meikki meni vaihtoon. En vain tajunnut ottaa kuvaa... :--D

Jennaa näkyy enemmän Robinin seurassa, mutta olen suunnitellut tekeväni Robinille ja Romeolle yhteiset yliopisto-osat. Eli toisin sanoen "Robin, osa I" alkaisi sitten kun Robin lähtee yliopistosta. Mutta suunnitelmia ei ole tosiaan vielä lyöty lukkoon.

Se miten, Roosalle käy uudessa koulussa, selviää aikanaan Iloliemien tarinassa:



Ja myös sukupuu on tarkoitus päivittää. Laitan uuden sukupuun samalla, kun päivitän Aada-osan. Perijäsivuille onkin jo päivitetty Romeon tiedot :)
Myös Hackit- ja Ladatut-sivut on päivitetty tällä viikolla ;)

Että sellaista. Jos on jotain kommentoitavaa, niin kommentoikaa. En kuitenkaan odota kommentteja tähän ;)