HUOM! Jos et ole vielä lukenut osaa 40, lopeta lukeminen tähän! Lue osa 40 ensin ja sitten tämä ;)
Seuraava teksti sisältää spoilauksia ko. osaa koskien...



*

*

*

*

Eli laitan nyt kuvan Hannan tulevan lapsen isästä, joka ei tule tarinassa näkymään. Ikinä. Tai mahdollisuus on 0,000001 %

Tällainen pisamapetteri:



Kyseessä on eräs yliopistoni laamamaskoteista. Nimeä en nyt muista, mutta mitäs väliä sillä nyt olisi muutenkaan?
Ja tuo laamaisuus on syynä siihen, ettei sim tule tarinassa näkymään. Laamani kun haluavat väkipakolla pukeutua maskottipukuun myös yliopiston jälkeen... Se ei olisi kivaa. Joten siksi isukki jää näkymättä.

Lapsi on jo syntynyt ja itse asiassa kasvanut taaperoksi. (Spoilasin että tuli vain yksi lapsi, hups)
Muuta tietoa ei tule ennen seuraavaa osaa.

Sitä osaa olenkin pelaillut melko ahkerasti. Vaikka minun tosiaan piti pitää jonkinlaista pientä taukoa tästä tarinasta... En vain pysty :D
Mutta teidän kannaltanne se taitaa olla hyvä asia. Kuvista on otettu ehkä puolet, tekstiä on tuskin ollenkaan. Mutta selkeät suunnitelmat ovat tärkeimmät ja niitä on :)
Tammikuun aikana se tulee ainakin (jos netti suo).

Sen osan jälkeen tulisi varmaan osa Lassista ja Paulasta. Yhdessä tai erikseen, en vielä tiedä.
Lassista siis yliopistossa ja Paula elelee Franskassa edelleen.
Lassia ei ole muuten muutamaan osaan näkynyt, eikä todennäköisesti näy ensi osassakaan. Vai pitäisikö alienhörhö ujuttaa mukaan?
Jos tulee tarpeeksi kyllä-ääniä, niin muutan suunnitelmiani :D

AI NIIN! Ennen tuota seuraavaa osaa taitaakin tulla taloesittely, jota on odotettukin jo pikkuhetki. Lupailin sitä kai jo silloin, kun tuohon taloon muutettiin... No nyt se on kuvattu, tekstit vain enää ja valmista on.
Olen jo kyllästynyt siihen taloon niin paljon, että meinaan muuttaa perheen jonnekin muualle... Ehkä kestän vielä hetken. Taloesittelyssä lisää asiasta.

Päivittelin muuten Perijät-sivua. Nyt tietojen lisäksi perijöistä on myös kuvat (idea on lainattu/varastettu/saatu Volarealta). Paitsi Ressusta ja Miro-Petteristä ei ole kuvia. Elenan kuvan nappasin herättämällä simin eloon, kuvasin ja lähdin tallentamatta. M-P:stäkin otin kuvan, mutta se ei onnistunut kunnolla... Joskus sitten. (linkki sivupalkin yläosassa)
Ressua en onnistunut herättämään kuolleista, koska kukaan ei muka tunne sitä! Ei edes M-P! Ressua ei näy tosin SimPEnkään luettelossa, joten en tiedä mitä on tapahtunut. Katselen josko osista löytyisi sopiva kuva tai sitten luon "Ressu-simin". Ei pitäisi olla kovin vaikea, kun on valmiskasvo kyseessä :D

Ja hyvää uutta vuotta! (vähän myöhässä)


***