(Sori piti laittaa tämä postaus jo maanantaina, mutta olen ollut viikonlopusta asti reissussa ja nyt vasta ehdin. No, hätäisimmät ovat voineet tarkistaa äänestystuloksen jo äänestyspostauksesta...)

Eli niinhän siinä kävi, että Susanna kärsi tappion ja seuraava perijä on Amanda!

kiitos-amanda.png

Itsehän toivoin Susannaa perijäksi, mutta te päätitte toisin :D Susanna lähtee siis mel.in tarinaan LC Pohjasuohon vaihto-opiskelijaksi. Ja vastaavasti mel. on lähettänyt minulle Esaiaksen, jonka jo ehdin omaan yliopistonaapurustooni lykätä. Laitan Susannan mel.ille tämän päivän aikana.

Useimmiten oma suosikkini ei ole päässyt perijäksi, mutta hyvin on pärjätty. Ja nytkin aloin jo tottumaan ajatukseen Amandasta perijänä, koska äänestyksen tulos näytti selvältä jo aikaisessa vaiheessa.

Laamaäänestys oli aluksi tasainen, mutta loppujen lopuksi Nuutti Natiainen otti huiman äänisaaliin ja on siis Amandan tuleva treffiseuralainen. Ykkössuosikkini oli Lalli (nimen perusteella), joka sai vain yhden äänen (kiitos simssiliini!), mutta eiköhän Nuuttikin ole komea ilmestys... En siis vieläkään tiedä, miltä laamat maskien alla näyttävät :D

Nyt pääsen siis suunnittelemaan osaa, jossa Amanda saa olla päätähtenä. Seuraavaksi on kuitenkin luvassa Jessen seikkailuja yliopistolla. Hieman epäloogisessa paikassa ehkä, mutta koettakaa kestää. Jesse-osa ilmestynee ensi viikolla :)

Kesän jatkoja vaan kaikille! :)