Osaliini, mutta höpötystä ensin...

Mietin, että kun minulta on muutaman kerran kyselty kuvista ja niiden laadusta ja muokkauksesta... Siis että haluaisitteko jonkin sortin tutoriaalin tai "näin minä otan/muokkaan kuvia"-selostuksen?
Jos kiinnostaa, niin laittakaa alle kommenttia, jos haluatte tutoon jotain erityistä. Tai kysykää nyt niin voin laittaa kuvallisia ohjeita. Parhaani mukaan :-->

Eiväthän ne minun ohjeeni ole välttämättä parhaita eivätkä ainoita tapoja tehdä, mutta vaihtoehto. Siitä sitten soveltamaan.

Käytän itse Photoshoppia, mutta voin tehdä tuton Gimpillä, koska se on varmaan yleisempi. En tosin ole käyttänyt Gimpiä vuosiin, mutta katsotaan... :---D


Ja laitoin sen aikajanan, josta puhuin. Jotkut ovat sen jo huomanneet... Linkki on tuttuun tapaan sivupalkin yläosassa muiden "tietolinkkien" kanssa.


Tässä uudessa osassa keskitytään aika paljon Siiriin. Tai ei erityisesti Siirin elämään, mutta Siiriä tässä eniten näkyy. Toivottavasti ei haittaa.
Kuvia on noin 70. Eli vähän enemmän kuin oli tarkoitus. Yhden kohtauksen leikkasin kokonaan pois, koska en saanut kirjoitettua sitä sellaiseksi kuin olisin halunnut. Ei mikään tärkeä kohtaus. Tämä kuva oli muuten siitä:



Tykkään noista t-paidoista :---D
Siksi Riku saa pitää niitä. Tuossa lukee "Rock is dead and paper killed it." Pitäisi muuten ladata uusia partoja, niin kaikkien ei tarvitsisi käyttää tuota samaa...

Sininen videopelipaita, joka näkyy osassa, olisi kiva omaksi...

Mietinnät sikseen, tätä osaahan sinä tulit tänne katsomaan:


>> Osa 44: "Paula, osa II" <<


Kommentoikaa osaa ja jeejee!


***