Meni taas vähän pitempään kuin oli tarkoitus. Niinhän ei usein käykään... Mutta totta puhuen jouduin tekemään osaan suuria muutoksia jälkikäteen. Vaihtamaan kohtausten paikkoja ja miettimään ajankulun uusiksi. Joten osassa voi olla joitakin epäloogisuuksia.

Lukekaa:

>> Osa 53: "Suunnitelmia" <<


***

Ja sitten se ensimmäinen esittely :)


Esittelyssä...
KOLUMNI GARP
Tarinaa kirjoittaa Jade Essence, ja tätä kirjoittaessani osia on ilmestynyt 19. Garpien tarinan pohjana on TRG-haaste. Jaden sanojen mukaan se on eräänlainen vastakohta HRG-haasteelle ("Hävitä ruma geeni -haaste"), mutten osaa kertoa ko. haasteesta tarkemmin. Eikä sillä sinänsä ole väliä; Garpien elämä on hyvin juonellista. Haaste näkyy lähinnä simien ulkonäössä.
Simit eivät tosiaan ole kedon kauneimpia kukkasia – eikä ole tarkoituskaan. Aina Garpeja lukiessani soimaan itseäni, koska olen liian tarkka simien ulkonäön suhteen. Pitäisi uskaltaa ottaa sukuun niitä mörrimöykkyjä erilaisia simejä.
Kaiken kaikkiaan sanoisin, että Kolumni Garp on ehdottomasti tutustumisen arvoinen tarina. En tiedä, kuinka moni lukee jo, mutta kommentteja ei ainakaan ole liikaa (jos minulta kysytään).

Lue täällä!


***


Siinä siis ensimmäinen esittely! Oli muuten ihan mahdotonta tehdä täysin neutraalia. Eikä varmaan tarvitse ollakaan; enhän minä esittele mitään huonoja tarinoita, joten kai saa kehua. ;)
Esittelyt ovat siis tuollaisia lyhyehköjä, ei mitään esseitä.
Minulle saa muuten ehdotella esiteltäviä tarinoita, mutta mieluiten valitsen jotain sellaisia, joihin olen jo tutustunut. Siis sellaisia joita luen ja joista siten osaan sanoa jotain. Ja ehdotelkaa muuten toisten tarinoita, ei omia! :)
En tiedä kuinka säännöllisiä näistä esittelyistä tulee, mutta yritän jatkaa "perinnettä".


***