Niin, kuten lupailinkin, viime osan lopussa syntyneen vauvan kuva tulee nähtäville tässä. Kun ensiesiintymiseen tarinassa menee vielä jokunen hetki...

Tällä hetkellä kirjoittelen Lassista kertovaa osaa, jossa ollaan siis yliopistossa. Osa tulee varmaankin ensi viikolla.

Sen jälkeen olisi vuorossa osa Paulasta. Minulla ei ole siihen vieläkään kunnon ideaa ja olen pyöritellyt muutamia ehdotuksia, joita sain. Ehdotuksia saa vielä antaa, sillä en ole aloittanutkaan osan kuvaamista. Tai okei, kuvasin kaksi kuvaa, mutta ne eivät paljoa hetkauta osan juonta.
Joten ehdotelkaa jotain juonikuvioita Paulan osaa varten! :)


Vampyyrikisani alkanee tällä viikolla :)
Toistaiseksi linkki on tämä, mutta se poistunee käytöstä kun kilpailu alkaa. Laitan sitten kunnolla infoa tänne kun kilpailu alkaa. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan tai tuomaroimaan. Mutta Radolaan pitää rekisteröityä sitä ennen.


Muutamat huomasivatkin (tai ilmoittivat huomanneensa), että cbox on laitettu jäähylle. En oikeastaan pitänyt koko hommasta, joten syy ei ole kenessäkään kävijässä :)
Cboxin koodi on kuitenkin tallessa, joten jos sille tuntuu vielä olevan käyttöä, laitan sen takaisin. Mutta ei nyt ihan heti.
Toivottavasti vieraskirja ajaa saman asian. Vieraskirjan sivulla on vielä listattu asiat, joita sinne kirjoitetaan ja mitä mieluummin ei. Eli pääsääntöisesti muut kuin kirjoitusten kommentointi ja ladattujen kysyminen.
Eli yleisluontoiset asiat: linkitysten kysely, kysymyksestä ulkoasusta, vuodatuksesta tai yleisesti simssiin liittyvistä jutuista.


Niin, se vauva:



Iho on sama kuin Hannalla, silmät ja hiustenväri Turkan. Taitaa muuten olla ensimmäinen ruskeahiuksinen lapsi, joka on syntynyt perijän perheeseen :D
Punapäitä on ollut viimeaikoina, ja alussahan oli mustahiuksisia ja blondeja. Latasin muuten korvaavat kulmakarvat ;)

Nimeä en vielä paljasta, mutta osassahan sanottiin, että kyseessä on tyttövauva. Voitte huvin vuoksi arvata nimeä. Vinkiksi sanon, että nimi alkaa "Ro". Samalla tavalla kuin Romeo :)
Oikein arvanneiden kesken arvotaan lomamatka Outolaaksoon.


Tiivistelmä:
Ehdotuksia Paulan osaan, osallistukaa kilpailuun ja arvatkaa nimeä :)


Laitan vanhoille etusivupäivityksille linkin tuonne sivupalkin yläosaan. Jos joku on kiinnostunut lukemaan näitä höpötyksiä jälkikäteen. :)


***