Eli siinä sim, joka saa edustaa Alisten tarinassa seitsemättä sukupolvea. Tulos ei varmasti miellytä kaikkia, koska äänestys oli hyvin tasainen. Romeo sai 65 pistettä, siskot muutaman vähemmän. Eli yksi äänestäjä lisää, ja tulos olisi voinut olla aivan toinen!
Romeon osalle on kuitenkin suunniteltu kaikenlaista, joten tylsä perijä ei todellakaan ole luvassa.

Halutessanne voitte käydä laskemassa äänet uudestaan. Laskin ne kahteen kertaan, mutta saatoin laskea kaksi kertaa väärin. Toivottavasti en :D
Äänestys täällä.



Romeon lisäksi aion pitää Aliksilla Robinin, joka sai äänestyksessä lähinnä ykkösiä ja kolmosia. Robin oli äänestyksessä oma suosikkini, ja Robin olisi jäänyt tarinaan äänestyksen tuloksesta riippumatta.



Roosa on siis se, joka saa lähteä vaihto-oppilaaksi. Vaihto-oppilasarvonnassa onnisti simssiliiniä, joten joku Iloliemien neitosista saapuu Alisten seuraksi yliopistoon. Ja Roosa taas menee loppujen Iloliemien iloksi.

Yliopistoon päästään vasta heinäkuussa. Seuraavat pari viikkoa menevät minulta pääsykokeissa, ja pääsen tekemään osaa vasta niiden jälkeen. Ja Aada-osahan tulee ensin :)

Ai niin, voin kertoa nyt "lasten" luonnepisteet ym. tiedot.

Romeo
Mammonatavoite (Lemmikeistä 6 yltää uransa huipulle)
Luonne 10 - 2 - 4 - 5 - 10 (neitsyt)
Mieltymykset: kunto, harmaat hiukset
Inhokki: hyvä kokki

Robin
Romantiikkatavoite (ammattina rikollisnero)
Luonne 4 - 10 - 9 - 4 - 1 (kaksonen)
Mieltymykset: punaiset hiukset, karisma
Inhokki: urheilullisuus

Roosa
Romantiikkatavoite (ammattina rikollisnero)
Luonne 4 - 9 - 8 - 3 - 1 (kaksonen)
Mieltymykset: kunto, mekaaniset taidot
Inhokki: mustat hiukset

Osaa odotellessa voitte halutessanne osallistua kyselyyn. Ideaa on varastettu julmasti niin simssiliiniltä kuin Valokarhultakin ;>

1. Milloin/Miten päädyit lukemaan Aliksia?
2. Onko jokin osa/tapahtuma/henkilö jäänyt mieleen?
3. Ruusuja?
4. Risuja?
5. Kysy joltakin Alisten henkilöltä jotakin! Saa olla kuollut tai elävä ;) Kaikkiin kysymyksiin en tietenkään voi vastata, jos vastaus spoilaa liikaa.
6. Kysy minulta jotakin! Kaikkiin kysymyksiin en vastaa, mutta kokeilkaa : D (Ja korkeintaan kymmenen kysymystä, vai mitä simssiliini... =D)
7. Jotain muuta?

Ennen kuin kysytte, tarkistakaa tästä, onko samaa kysytty jo aiemmin:


Aliksilta kysytyt kysymykset:

- Aadalta tahdon kysyä! Mitä hän on puuhaillut sukupolvien aikana? "Paljon kaikenlaista. Asioita, joita en uskonut tapahtuvan. Saatte kuitenkin kuulla niistä seuraavassa osassa..."

- Helmi, mihin katosit? (Helmiä ei tavoitettu vastaamaan.)

- Pete, milloin paranet? Mitä olet pohdiskellut viime aikoina? "...." (Pete ei vastannut mitään)

- Jamppa, mitä kuuluu? "Mikäs tässä mullassa möyriessä. Lannoitetta voisi laittaa vähän useammin. Ihmisten touhuja ei koskaan kyllästy ihmettelemään. Kaikkea kummallista ne touhuavatkin..."

Ressu, miltä tuntui aloittaa tämä hieno suku? "Enpä Kaunialaan muuttaessani arvannut, että jälkeläisilleni sattuisi ja tapahtuisi niin paljon. Elämä on ihmeellistä! Tuntuu hienolta!"

- Mitä kuuluu Galatea ja Deimos ? :) "Turkoosia. Mutta vakavasti ottaen me olemme juuri menossa lukioon. Minulla (Galatea) on jo nyt useita stipendejä yliopistoon, mutta olen kuullut, että lukio on tärkeä paikka yleissivistyksen kannalta. Deimos taas haluaa päästä koulun joukkueeseen. Minkä tahansa urheilulajin."

- Helmi. Missä olet? (Helmiä ei tavoitettu vastaamaan.)

- Pete (Minulla oli kauhea selostus,että oliko Pete Pete vai joku muu :DD) Eikai se nyt niin kamalaa ole? Saat tietää aikanasi missä Helmi on. "...." (Pete ei vastaa...)

- Romeo. Tuntuuko kivalta kun voitit? Jaja! Mitä Yun suunnitteli sinulle? "Onhan se kivaa, että lukijat ovat kiinnostuneita näkemään minut perijänä. Toisaalta saan hullusti vastuuta. Pitäisi jotain lapsiakin hankkiaa... Enpäs tiedä, mitä on tulossa. Se on yllätys minullekin!"

- Robin. Suututtaako ettet voittanut? Jaja! Olisitko vielä Jessenkaa jos Yun olisi sallinut? "Kieltämättä hieman. Ainakin voin elää nyt miten huvittaa. Jessellä ja minulla oli kyllä hauskaa. Mutta se on mennyttä..."

- Roosa. Tuntuuko kivalta päästä matkustamaan? "Kyllä. Matami Mataliina ennustikin tämän. 'Kesä on otollista aikaa maiseman vaihdolle', hän sanoi."

- Emmi. Suututtaako Peten käyttäytyminen? "Olen jo antanut anteeksi hänelle. Pete on hyvin erityislaatuinen ihminen ja hänellä on aina paikka sydämessäni."

- Ressu. Haluaisitko päästä jälkeläistesi seuraan nyt? "Olisihan se mielenkiintoista. Olen kuitenkin tyytyväinen olemaan täällä... täällä missä ikinä nyt olenkin."

- Hanna. Kenet lapsistasi olisit halunnut perimään? Sano vain yksi tyyppi ^^ Esim. Kaikki käyvät ei kelpaa Muahaha :D "Ei omista lapsistaan voi valita! Olen onnellinen kun lapseni ovat, ja nyt he ovat onnellisia. Joten siksi sanon, että Romeo sopii hyvin perijäksi."

- Lola ja Lulu, Oletteko oikeasti sisarukset (siis sims-maailmassa?) "Olemme itse asiassa kaksoset. Tarinassa sisarussuhdettamme ei ole tarkemmin määritelty, mutta Lulu taitaa olla isosisko. Ehkä hän on 10 minuuttia vanhempi tai sitten vuoden. Se ei ole niin tärkeää."

- Huomenia Kiira, mitä sinulle nykyään kuuluu? "Toisin kuin siskolleni, minulle kelpasi hyvin franskalainen yliopisto. Vanhempani perustivat ravintolan muutama vuosi sitten. Auttelen heitä lomillani. Luultavasti aion työskennellä perheyrityksessä, kun valmistun."

- Robin, aiotko pysyä luonnollisessa hiusvärissäsi vai värjäätkö vielä joskus vaaleanpunaiseksi/violetiksi? "Enpä ole miettinyt asiaa. Olen avoin uusille ideoille, joten enköhän joskus tee hiuksilleni jotain. Ehkä jotain radikaalia. Saa nähdä."

- Liilatukkainen nainen, saitko koskaan lapsia? :--D  "Hoh, minun lapsiani ovat kaikki, sinä, ystäväsi. Kaikki." *lentosuukko*

- Artturi, missä vaiheessa SINÄ kuolit? :< "Vanhuuteni kului sairastellessa ja kuolin 2030-40-lukujen vaihteessa."

- Artturi, saavutitko koskaan elämäntavoitettasi [joka oli pelehdi 20 eri simin kanssa]? :D "En ehtinyt. Mentyäni naimisiin olin uskollinen Katrille."

- Pete, jos saisit elää elämäsi uudestaan lapsuudesta lähtien, mitä tekisit toisin vai tekisitkö mitään? "Jos jotain olisi pakko muuttaa, niin en antaisi Minervan jättää minua. Me kuuluimme yhteen."

- Lassi, miltä nyt tuntuu kun tapasit avaruusolentoja? "Kummalta, mutta hyvältä. En oikeastaan tiedä, mitä odotin. Mutta hauskalta."

- Minerva, mihin kuolit (pelissä)? "Itse asiassa en ole lainkaan kuollut. Olen yhä hehkeä aikuinen ja asun veljeni ja hänen vaimonsa kanssa."

- Ressu, kenet haluaisit tavata suvustasi kaikkein eniten (henkilön, jota et koskaan päässyt näkemään)? "En osaa valita vain yhtä. Haluaisin tavata heidät kaikki :)"

- Lyyti, mikä oli ensimmäinen ajatuksesi Ressusta? "Suoraan sanottuna hän oli aikamoinen juntti. Söpö, mutta juntti. Onneksi annoin hänelle toisen mahdollisuuden."

- Klemetti, mistä erikoislaatuinen nimesi on peräisin? "Äitini halusi keksiä mahdollisimman erikoisen nimen, jollaista ei olisi kenelläkään muulla. Ja siinä hän onnistuikin! Ilmeisesti hän oli lukenut nimen jostakin kirjasta."

- Ja toinen kysymys Klemetille: Keneltä olet saanut oppia tyyliisi (arkiasussa ilman paitaa maalia vatsassa eikä kenkiä häissä)? "Varmaankin isältäni. Hän oli urheiluhullu ja rento pukeutuja, joka ei paljoa miettinyt muiden mielipiteitä."

- Daniel, miten saatoit pettää Kerttulia? :< Ja kuka se blondi oli? "Olin kyllästynyt tympeään liittoomme. Halusin jotain piristystä, ja työkaverini Kaarina oli kiinnostunut minusta. Pidin liittomme kulissia yllä vain lasten takia."

- Aaveet hoi, kuka teistä on ollut ahkerin kummittelija? Kuka ei ole häiriköinyt elävien elämää lainkaan? "Ressu varmaankin. Muiden haudat on sijoitettu yhteisötontille, joten emme ole päässeet kummittelemaan. Perillisten perkuleet ovat asuneet niin pienillä tonteilla, ettei haudoille ole ollut tilaa."

- Elena, eikö ole ristiriitaista, että suurin haaveesi oli päästä julkkiskokiksi mutta kuitenkin hyvät ruoanlaittajat inhottivat? "Ehkäpä. Mutta ehkä inhosin ajatusta kilpailijoista. :D"

- Rami ja Milla, onko yhteiselo kiusallista, kun olette melkein serkukset? "Olihan se joskus outoa, mutta nykyään olemme täysin tottuneet asiaan."

- Arvi, oletko kuollut, ja jos olet, niin mihin(pelissä)? "En vielä. Mutta eiköhän jokin vie hengen minultakin..."

- Hanna, teidätkö itsekään, kuka on Romeon isä? "Kunpa tietäisin! On noloa, etten ole ottanut selvää. Mutta olemme selvinneet hyvin näinkin."

- Lassi, miltä Lola sinusta vaikutti ensisilmäykseltä? "Hassulta. Rohkealta. Hupsulta. Ja söpöltä..."

- Hanna, miltä tuntui kuulla Vilhelmin kuolemasta?
"Kamalalta. Pysäyttävältä. On vaikeaa kuvailla niitä tunteita."


Minulle esitetyt kysymykset:

- Mistä sait ideasi Aliksiin? Minulla ei suoraan sanottuna ollut kummoista ideaa, kun aloitin. Halusin vain kirjoittaa sims-tarinaa ja kyhäsin jotain. Alku oli aikamoista harjoittelua :)

- Ärsyttääkö sinua jatkuva kyseleminen ja itseajattelumattomuus? No välillä :D Mutta pitää kysyä, jos on epäselvyyksiä.

- Miten olet jaksanut pitää tätä jo 2 vuotta? Pyrin kirjoittamaan tarinaa, jota haluaisin itsekin lukea. Minun on pakko kirjoittaa uusia osia, kun haluan tietää mitä tarinassa tapahtuu seuraavaksi.

- Onko sinulla lemmikkejä? On, koira ja kaksi kissaa.

- Pidätkö kissoista? Pidän. Yleensä. :D

- Missä päin asut, voiko sinuun nimittäin törmätä Tampereella.. :D Pääkaupunkiseudulla. En oikein liiku Tampereella päin :D

- Minkälaiseksi kuvailisit itseäsi? Niin luonne kuin ulkonäkökin. Ujo, ärsyttävä ja vitsikäs. Lyhyt ja pallopäinen :D

- Kiinnitätkö huomiota toisten (esim. minun) kirjoitusvirheisiin? Riippuu tekstistä. Kommenteissa saa olla virheitä - paitsi jos niissä huomauttelee virheistä. Pitää kirjoittaa virheettömästi, jos valittaa virheistä :D

- Tykkäätkö matkustaa? On se ihan kivaa. En tosin matkustele paljoa :(

- Kuka on SINUN lempisimisi Aliksista? (Kuolleet lasketaan mukaan) Pahan pistit. Se vaihtelee, mutta tällä hetkellä Robin.

- Mistä Alisten juonenkäänteestä/juonenkäänteistä olet eniten ylpeä? En oikein osaa nostaa mitään erityistä esille. Ehkä Goottila-jutuista. Ja niitä on tietenkin tulossa vielä lisää...

- Miten elämäsi mullistui, kun sait meseosoitteeni? Öö. Paljon?

- Onko tuttu naama ja kiva video? .-D
http://www.youtube.com/watch?v=DrASAMgrt1s&playnext=1&video%20s=mMlnqfLelzE

WTF trollface 8----------------------------------D

- Miksi et suostu käyttämään yksisilmäishymiöitä? 5 hyvää syytä. Mikä on lempparihymiösi? Koska en jaksa. Koska en halua. Koska en keksi enempää syitä :D
Lempihymiöni on :-----------------------------------D

- Mitkä ovat lempparisims-tarinoita? (Joita siis tykkäät itse lukea) Hui! Seuraan vain tarinoita, joita pidän hyvinä. Tällä hetkellä suosikkini voisi olla Volarean Suomalaisten suku.

- Olitko pettynyt, kun arpouduin(?) Roosan uudeksi omistajaksi? Mitä odotat minulta Roosan huoltajana? .-D En ollut. Pidät Roosan samanlaisena ja annat sille näkyvyyttä tarinassa :)

- Mikä on lempipiirroshahmosi?
No niitä on piru vie monta! Sori en osaa valita :--D

- Onko sinulla outoja päivittäisiä rutiineja, mitä? Ei kai? ;D

- Mitä Yun tykkää syödä? Mistä keksit nimimerkkisi? Jäätelöä. Nimimerkki on jo vanha, olen liikkunut netissä tällä nimellä jo varmaan vuodesta 2003 tai 2004. Hui kamala miten pitkään. Nimen olen napannut Elfquest-sarjakuvassa esiintyvältä Yun-haltialta :D

- Ärsyttääkö, kun sisällytin monia kysymyksiä yhden numeron alle? .-D Saako sinulta kysyä lisää kysymyksiä uudella kommentilla? Vähän :D Jos ne ovat hyviä kysymyksiä.

- Mistä keksit kaikki juonikiemurat?
Luen paljon lehtiä ja kirjoja. Epämääräisissä naistenlehdissä on aina erilaisia selviytymistarinoita ynnä muita, joista saa hyviä ideoita. Lisäksi kaikki Salkkarit ja muut vastaavat ovat hyviä inspiraation lähteitä :D

- Kuinka paljon aikaa vietät Sims 2:sen kanssa? Riippuu ihan viikosta. Ehkä jonkun 5 tuntia viikossa. Se olisi siis pelissä kulutettu aika. Siihen päälle vielä tarinat. Niihin menee... jonkin verran :D

- Kuka on sinun suosikkisi kaikista Aliksista? Se vaihtelee. Yleensä se on senhetkinen perijä, mutta nyt se on Robin :)

- Olen tehnyt tämän aikaisemminkin, mutta...Miten sinä oikeasti kykenet julkaisemaan aliksia niin hyvässä tahdissa? Eikö sinulla ole mitään esteitä koskaan vai nautitko tästä todella niin paljon? No joo, minulla on ehkä vähän liikaa aikaa tarinalle. Aiemmin osien tekemiseen meni kauemmin. Nyt minulla on aina selkeät suunnitelmat kuvatessa, joten kuvaaminen sujuu nopeasti. Suunnittelen tekstejäkin etukäteen, joten minun tarvitsee vain kirjoittaa ne ylös. Eli ehkä minä vain ajattelen tarinaa liikaa :D

- Kirjoititko mitään ennen Aliksia? Ei tarvinnut olla julkaistu juttu, tekstisi on vaan ollut niin sulavaa että ihmettelen jos et ole... Olen aina pitänyt kirjoittamisesta. Äidinkielessäkin pärjäsin hyvin siihen asti, kun sai kirjoittaa fiktiota. Yksi novellini on julkaistu Hevoshullussa :'--D Lisäksi olen kirjoittanut jonkun verran Harry Potter -fanficcejä, mutta siitä on aikaa.

- Kerro vaikka pari mielestäsi hyvää biisiä (ikisuosikkeja tai tämän hetken parhaimmistoa, sama kumpaa ;) ) Maria Montell - And so the Story goes (di da di), Jamie Cullum - Don't stop the Music (Rihanna cover) ja DJ Marky feat. Stamina MC - LK Carolina Carol Bela ja Gorillaz feat. Daley - Doncamatic

- Ja vaikka pari hyvää bändiä/artistia: Donkeyboy, Pariisin kevät ja Michael Jackson

- & pari kivaa kirjaa... Harry Potter (ne kaikki :D), lasketaanko Fingerpori?

- Ja telkkariohjelmaa... Sherlock, Glee, Pasila...

- sekä elokuvaa ;) TSH-trilogia, Oopperan kummitus, Tyttö ja helmikorvakoru...

Minkäs nimisiä kissasi ovat? Vieno ja Vimma. Nimet kuvaavat niitä hyvin ;)

Käytätkö kynsilakkaa? :) Joskus ja silloin kirkkaita värejä, ilman metallihippuja. :D

-  Kirjoitatko Aliksia varten juonisuunnitelmia jonnekin ylös? Ja millä tapaa? Joo, irtonaisille papereille ja sims-vihkoon, jossa on muitakin muistiinpanoja, kuten kivoja nimiä, simien luonteet ja kysyttyjä ladattuja. Ja talojen pohjapiirroksia! Ruutuvihko se olla pitää. Suunnittelen juonia aika epämääräisesti, ja kirjoitan ylös jotain tyyliin "Hanna ja Vilhelm työpaikalla". Tietenkin olen suunnitellut kohtauksen päässäni, tuo kirjoitus on lähinnä muistilappu. Joskus suunnittelen paperille kohtauksen tarkkaan, mutta harvoin. Kirjoittelen ylös myös nasevia repliikkejä.

Oletko kinnostunut muista sims-haasteista kuin legacystä? Minulla on yksi Hullujen huone -haaste aloitettuna, mutten ole jaksanut pelata sillä kauheasti. En ole kuitenkaan kovin kiinnostunut pelaamaan haasteita, ja legacykin on vain tämän tarinan pohjana. Sen päälle on kiva rakentaa juonellista tarinaa :)
Kolmosella olen kokeillut myös Family man -haastetta. Se on huippu hauska!

- En tiiä onko tätä kysytty, mut kui vanha oot? =) On tuota varmaan joskus kysytty, muttei vähään aikaan. Ikää meikäläisellä on 21 vuotta.


***