Laiskotti taas, joten en jaksanut tehdä edes uutta kirjoitusta :DDDDDDD
Eli tämän kirjoituksen lopussa on eilen tullut teksti.

Tällä kertaa "Uusin osa"-sivulaatikossa ei olekaan osan ensimmäinen kuva. Radikaalia! Halusin jotain vaihtelua talokuville :D

>> Osa 49: "Kysymyksiä" <<

Osa 50 tulee sitten olemaan "Vastauksia" :D
Mutta nyt lukemaan ja kommentoimaan!



***


23.4.2011

Meinasin laittaa uuden osan jo tänään, mutta laiskottaa :D
Eli osa on valmis, mutta päivitystä vaille. Tarkoitus olisi saada se tänne huomenna, mutta maanantaina viimeistään. Eli ei kauaa enää.

Perijä-äänestys lähestyy! Se on siis tarkoitus pitää osan 50 seurana. Sitä osaa olen suunnitellut pitkälle. Kuvia on muutama, kirjoitusta ei yhtään. Siitä lisäinfoa myöhemmin.

Vaihto-oppilasarvontaan haluavat voisivat alkaa pikku hiljaa laittaa jotain infoja ehdokkaistaan. Jos sinulla on useampi ehdokas, niin laita kaikista. Yksihän niistä tietty pääsee... Ja siis jotain väliaikatietoja. Osuvatko aikataulumme kohdakkain? Minun lapsoseni menevät yliopistoon toukokuussa.

Ja toivoisin tosiaan, että Aliksista lähtevä sim pääsisi ainakin muutaman osan ajaksi näkyvään rooliin siihen toiseen tarinaan. Ettei vaihto olisi yksipuolista. Ja en siis kaipaa sitä simiä takaisin, eli se saa alkaa perustaa perhettä ja sen sellaista.
Aliksille tuleva vaihtari näkyy todennäköisesti ei-perijäosissa, mutta tiedän varmemmin sitten, kun perijä on selvillä :)
Suoritan arvonnan sitten, kun perijä-äänestys on pystyssä. Eli tiedot voisi laittaa osan 50 ilmestymiseen mennessä. (Ja seuraavaksi on siis osa 49)

Varmaan huomasitte, että vaihdoin otsikkokuvan :D
Siinä ovat siis Roosa, Romeo ja Robin teineinä. Muut näyttävät tulevassa osassa samalta kuin kuvassa, mutta Robinilla on vielä vähemmän räikeät hiukset. Tuota violettia nähdään sitten osassa 50.

Mutta joo. Tuollaista väliaikatietoa tällä kertaa :D