löytyykö?
http://www.digitalperversion.net/gardenofshadows/index.php?topic=25819.0

 

 

OSa 61

 

<b>Luumuinen:</b>

Pettäminen on väärin, mutta sen avulla saa hyvin draamaa tarinaan. Ja nyt kumpikaan ei ollut pahempi kuin toinen? Eihän? :P Ja saa nauraa! Ainakin jos nauraa hyvän tahtoisesti, eikä silleen "Lol, mitä paskaa" ;D


Joo, olisi ehkä pitänyt selittää vähän tarkemmin, kuka kukin on. Ja pitäisi päivittää sukupuu... (Minäkään en muista ex-vaimon nimeä... En monien muidenkaan hahmojen :P)


Eveliinalla kasvoi yliopistoon lähdön jälkeen jäätävä leuka :S Oli pakko käyttää kasvojenkohotinta, vaikka siihen harvoin turvaudun.


Ei, Jesselle on aivan muunlaisia suunnitelmia. Ja jotenkin näen Maijan yhdessä jonkun lääkärin kanssa. Sellainen lääkäriperhe olisi sitten :)


Kiitos kommentista!



<b>simssiliini:</b>

Häh? Taasko siellä minua arvostellaan vai mitä tapahtuu ::D

En ole nyt muistanut/jaksanut käydä ilmoittelemassa osista -__-

Mutta joo, eipä näitä ole niin kiirus lukea, kun olen niin hidas vastaamaan.


Paavo on kivanoloinen ja vähän erilainen naama kuin normaalisti tarinassa nähtävät nättinaamat. Lataamani valmiskasvot tekevät simeistä niin samanlaisia. Pitäisiköhän hankkia uudet tai edes poistaa osa? Hmm...


En usko, että todellisuudessa erot sujuvat aina niin helposti, ainakaan tuollaisessa tilanteessa. Ehkä pitää kirjoittaa joillekin hahmoille oikein riitaisa ero.


Jenna on hauskan erilainen naama myös. Vaikka meikkaaminen on hankalaa, kun vain harvat silmämeikit näyttävät järkeviltä :D Mietin parhaillaan, hankkisivatko Jenna ja Jokke vielä yhden lapsen, jotta saisin ne vaaleansiniset silmät lapselle...


Aiemminhan Jenna ja Robin asuivat paritalossa samalla tontilla, mutta perheeseen ei mahtunut uusia jäseniä. Silloin Isommat taloudet -hack ei toiminut kunnolla :S Mutta nyt perheet asuvat mukavasti.


Kiitos kommentista!



<b>mel.:</b>

Haha :D

Robinhan on romantiikka-sim, vaikkei ihan sellainen miestennielijä kuin romantiikka-simit yleensä. Tai saa nyt nähdä, miten tulevaisuudessa käy ;)


Halusin kuvata arkistunutta avioliittoa, jota kumpikaan osapuoli (tai toinen osapuoli) ei jaksa enää korjata. Sellaista kuitenkin sattuu tosi elämässäkin valitettavan usein. Aina ei eletä onnellisesti loppuun asti. Ei edes sims-tarinoissa :<


Maija on tosiaan jännä. Vähän äitinsä näköinen, muttei kuitenkaan. Nenä on ainakin kivempi :D


Kiitos kommentista!



<b>paperitahra:</b>

Kiitos :3

Itsekin tykkään Robinista. Pettämiskuvioita olisi riittänyt, jos Robin olisi perijän paikalle päässyt. Mutta toimiihan se näinkin. Ehkä Robin muuttaa Jennan ja Joken luo, jos ei löydä itselleen kumppania :)


Veera on jotenkin outo. Saa nähdä millainen sim siitä oikein kasvaa :D


Kiitos kommentista!



<b>Tinttis:</b>

Eiköhän Robin aina jonkun löydä ;) 



Harmi, ettei suhde sitten kuitenkaan kestänyt yli kaiken, mutta toivottavasti Robinkin löytää jonkun mukavan miehen itselleen, kun Tuukalla sellainen kuului olevan jo katsottuna. Mietinkin jo tuossa, että hän on aina töissä... :D Mutta, selvisihän sekin sitten. Aika puskista tuli sekin, että Robin yhtäkkiä ryntäsi pettämissivustolle. :D Se on hienoa, että otat näinkin "arkisen" jutun tähän, ja osaat yllättää aina! :)


Hyvännäköisiä lapsosia ja teinejä taas, kuten aina. Maija on oikein mukavan oloinen ja Tatu taas oikein uppiniskainen pieni rasavilli. 


Mukava osa, vaikka avioliitto nyt hajosikin. Sentään he ovat vielä väleissä, ja onhan Robinilla vielä Jennakin lohduttamassa. Tuollaiset ystävyyssuhteet on vaalimisen arvoisia. :)


Eikä mitään kiireitä sen seuraavan osan kanssa. Onhan tässä koko vuosi aikaa odotella. :D Niin, hyvää alkanutta vuotta siis! :)

Kiitos kommentista!



<b>Kamelitarha:</b>

Jee, kiitos :)

Kieltämättä hommaa, kun osia on nyt se 60 ja ekstrat ja muut shitit päälle!


Hienon osan olet taas väsäillyt :)

Luin tuossa joululoman aikana kaikki osaset (hommaa oli, mutta onneksi aika ei loppunut kesken..)


Harmi, että Robinin ja Tuukan suhde ei sitten toiminutkaan, olivat niin kivoja yhdessä! Jennakin on perustanut perheen ja ihania lapsia siunaantunut molemmille pariskunnille! :)


Tykkään Robinista kovasti, harmi, ettei siitä ole tulossa enää omia osia, mutta toivottavasti häntä nähdään sitten pääperheen elämässä vielä joskus! :D


Onkos sulla muuten mitään muistikuvaa, mistä ovat Jennan ja Robinin talossa olevat keittiötasot? Niitä on tainnut näkyä aiemmissa osissakin :) Eli siis nämä:

http://i1239.photobucket.com/albums/ff518/Tjohtaja2/61/61017_zpsc7a5bcd9.png 


Ei sitten mitään paineita tulevista osista! Kyllä täällä ainakin jaksetaan odottaa :)

Kiitos kommentista!



<b>Jellu:</b>

Haha :D joo, joskus juonet tuppaavat olemaan ennalta arvattavia :P Ja aina toivoo, että lukijat yllättyisivät ;D


Haluaisin tarinaani jonkun kunnon puumanaisen tai sitten miehen. Niitä ei taideta puumamiehiksi sanoa :P


Liilatukkainen nainen... Juma, miten joku voi vielä sellaisen muistaa :'D

Kiitos kommentista!



<b>Jade Essence:</b>

Miekin tajusin taas eksyä tänne :) Jenna on oikeassa varoittaessaan Robinia väärille poluille joutumisesta, ei siitä voi seurata mitään hyvää... Maija vaikuttaa tosiaan rauhallisemmalta kuin vanhempansa, varmasti hyvä lastenvahtikin :) Ja hyvä että lapsilla on seuraa serkuksistaan, vaikka Tatu ei tosiaan vaikuta ihastuneelta Susannan hääsuunnitelmiin...


Jotenkin tulee mieleen, että Robin saisi seuranhakusivuilta viestin omalta mieheltään, ilman että kumpikaan tietäisi asiasta ennen tapaamista. Vaikka tämä on nyt taas niitä miun aavistelujani :D


Vai oli Tuukallakin sitten suhde. Noh, oikeastaan parempi niin että ero saatiin hoidettua ilman suurempaa konfliktia. 

Oli kyllä taas mukava lukea Ala-Tuuheloita, jatkoa tulen taas lukemaan ;D

Kiitos kommentista!



***